AKP'liden "teğmenler" mesajı: Erdoğan en kıdemli paşalarınızın hapiste altını bezletti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde AKP Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, ihraç edilen teğmenlerin fotoğrafıyla paylaştığı mesajda "Recep Tayyip Erdoğan en kudretli paşalarınızın hapiste altını bezletti, siz kimsiniz de ona kafa tutuyorsunuz" dedi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, AKP Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, TSK'dan ihraç edilen teğmenlere yönelik yaptığı paylaşımda, "Recep Tayyip Erdoğan en kudretli paşalarınızın hapiste altını bezletti, siz kimsiniz de ona kafa tutuyorsunuz" ifadelerini kullandı. CHP, suç duyurusunda bulundu.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde AKP Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı ve daha sonra sildiği paylaşım, büyük tepkiye yol açtı.

AKP’li Coşkun, paylaşımında "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" dedikleri için ihraç edilen teğmenlerin fotoğrafını kullanarak, "Recep Tayyip Erdoğan en kudretli paşalarınızın hapiste altını bezletti, siz kimsiniz de ona kafa tutuyorsunuz" ifadelerine yer verdi.

Sözcü'nün aktardığına göre, CHP Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Solmaz ve beraberindekiler, AKP Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Hamza Çoşkun’un teğmenlere yönelik ifadelerinden dolayı suç duyurusunda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Bloomberg operasyonları yazdı: Baskı, ekonomik toparlanma hedeflerine zarar verecek
Ani Katedarili restore edilip cami olarak açılacak
Bolu İl Özel Dairesi yetkilileri: Tüm sorumluluk Turizm Bakanlığı’ndadır
Muhammet Yakut'un genelevde kalp krizi geçirdiği iddia edildi
AKP'li Tetik'in kereste fabrikasını şikayet etti, hakkında dava açıldı