AKP'li yazardan tepki çeken ifadeler: "Ateist ve deistler kendi anne-babalarıyla evlenebilir"

Karınca Sarayı isimli Youtube kanalına katılan AKP'li yazar Emine Şenlikoğlu olay yaratan tartışmalı açıklamalarda bulundu.

"Ateizm ve deizm hayvanlık alemi gibidir" diyen yazar, deizmde bir babanın kızıyla evlenmesinde de sakınca olmadığını belirtti.

Programda ateizm ve deizm üzerine yorumlar yapan Şenlikoğlu, ateizmin ensest ilişkiyi meşrulaştırdığını söyledi.

Ayrıca, konuşmasına "17 yaşındaki kızlar fingirdiyor, hamile kalıyor sorun yok, 17 yaşında evlilik olursa, nikah olursa eşleri hapse giriyor" sözlerini de ekledi.

Şenlikoğlu'nun sözlerine tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 13 kere seçim kazanmış insana Franco der miyim hiç?
Büyükşehir tarım üreticisinin imdadına yetişti
Soruşturma başlatılmıştı... Ertuğrul Özkök'ten açıklama geldi: 'Aksine, beni Cumhurbaşkanı'nı övdüm diye eleştirdiler'
'Franco'yu örnek verdi, 'öldüğü gece rejim değişti' dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak