AKP'li belediyede ihale yapıldı; yine tanıdık isme verildi!

Gaziantep’te rekreasyon alanına yerleştirilecek egzersiz aletlerinin, AKP’li Eyüp Belediyesi’nde bir dönem Başkan Yardımcılığı yapan Esat Nuhoğlu’nun şirketinden temin edildiği ortaya çıktı.

BirGün'den Mustafa M. Bildircin'in haberine göre, AKP’li Şehitkamil Belediyesi, ''İlçedeki en büyük ve en nitelikli park'' olarak duyurduğu Vadi Park projesine yerleştirilecek oyun grubu için 29 Mart’ta ihale açtı. Fitness ve ileri yaş egzersiz aletleri satın alımı ile aletlerin montaj işini içeren ihale için dört şirket doküman satın aldı. Ancak ihaleye yalnızca bir şirket teklif verdi.

İhaleye tek teklif veren KentHamle İnşaat isimli şirket ile idare, 7 Nisan’da 6 milyon 677 bin lira karşılığında el sıkıştı. Belediyenin anlaşma sağladığı şirketin yönetiminden tanıdık bir isim çıktı. Belediyeden 6,6 milyon liralık ihale alan şirketin Yönetim Kurulu Başkanvekilliği koltuğunda, İstanbul’un AKP’li Eyüpsultan İlçe Belediyesi’nde önceki dönemde Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Esat Nuhoğlu’nun oturduğu öğrenildi. Nuhoğlu’nun öte yandan AKP Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda da aktif görev aldığı ifade edildi.

Toplam 91 metrekare alanda inşası devam eden Vadi Park projesinin içerisinde yeşil köprü, biyolojik gölet, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, yoga, yaşlılar fitness ve refleksoloji gibi alanlar bulunacak. Oyun grubunun montaj işi, Haziran ayına kadar tamamlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'