AKOM İstanbul'u uyardı: Yarın plan yapacaklar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 13 Mayıs Çarşamba tarihli raporuyla İstanbulluları ani sıcaklık düşüşlerine ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyardı.

AKOM'un paylaştığı "Dikkat" notuna göre; İstanbul'da hafta boyunca havada parçalı bulutlu bir gökyüzünün hakim olması bekleniyor.

Halihazırda 22-24°C'ler aralığında seyreden sıcaklıkların akşam saatlerinden itibaren azalarak mevsim normalleri altına gerileyeceği tahmin ediliyor. Özellikle akşam ve sabah erken saatlerde bölgesel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin görüleceği uyarısı yapıldı.

PERŞEMBE GÜNÜ SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Bu serin havanın en yoğun hissedileceği gün Perşembe olacak. Perşembe günü sıcaklık en fazla 16°C'ye ulaşabilirken, kenti 3-7 kg arası gök gürültülü sağanak yağmur teslim alacak.

Ancak Cuma gününden itibaren yağış kenti terk ediyor ve sıcaklıklar yeniden 20°C'nin üzerine tırmanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Lamine Yamal ve Cucurella o gece kaç pizza yedi?
Meteorolojiden peş peşe uyarılar
Uğur Mumcu, Bahriye Üçok ve Çetin Emeç dosyaları yeniden inceleniyor
Kayıp anneyi yapay zeka buldu
91 milletvekili istifa edip YENİ Parti'ye katılmıştı: İşte CHP'de kalan 44 vekil