AKOM İstanbul için tarih verdi: Soğuk ve yağışlı hava geri dönüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 27 Nisan Pazartesi (bugün) tarihli raporuyla İstanbulluları hafta ortasında yaşanacak sert hava değişimine karşı uyardı. Nisan ayının son günlerinde yüzünü gösteren bahar güneşi, yerini yeniden soğuk ve yağışlı bir sisteme bırakmaya hazırlanıyor.

AKOM'un paylaştığı "Dikkat" notuna göre; İstanbul'da hafta ortasına (Çarşamba) kadar havada çoğunlukla güneşli bir gökyüzünün hakim olması bekleniyor. Bu süreçte sıcaklıkların 16-18°C'ler aralığında bahar değerlerinde seyredeceği öngörülüyor.

Salı ve Çarşamba günleri termometreler 18°C'yi gösterecek ve yağış yaşanmayacak.

PERŞEMBE KIŞ GERİ DÖNÜYOR

Ancak bu güzel hava uzun sürmeyecek.

Perşembe günü itibarıyla bölgede tekrardan soğuk ve yağışlı havaların etkili olacağı değerlendiriliyor. Perşembe akşamı başlayacak olan yağmurla birlikte (1-3 kg), sıcaklıkların 3-5 derece azalarak mevsim normalleri altına gerileyeceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!