Akılalmaz Olay! Bozuk Etleri Çamaşır Suyuna Batırıp Yedirmişler!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yapılan denetimlerde yaklaşık 500 kilogram bozuk tavuk eti ele geçirildi. İşletme bozuk 500 kilogram tavuk etini çamaşır suyuna batırıp müşteriye yedirmiş.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin halk sağlığını korumaya yönelik ilçe genelinde yürüttüğü denetimler sürüyor.

Bu kapsamda ekipler, Bahçelievler Mahallesi'nde yaptığı denetimlerde bir lokantada patates cipsleri arasına gizlenmiş ve çamaşır suyuna batırılmış 500 kilogram bozuk tavuk eti ele geçirdi.

İş yerini mühürleyen zabıta ekipleri, etlere imha etmek üzere el koydu, iş yeri sahibine de cezai işlem uyguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Kamikaze “Kılıç OSA’dan” iki gün önce “Kum havuzundan” kaçan 2 firari nereye sızdı?
Münih projesi Alman basınında geniş yer buldu: Taşyapı bu kez Almanya'da gündem oldu
Süper Lig Canlı Skor ile Türkiye’nin Futbol Heyecanına Ortak Olun
'12. Yargı Paketi' Resmi Gazete'de yayımlandı
Başkentte 'flört çetesi' çökertildi: Otel odasında şantaj tuzağı!