Akhisar'da kumar operasyonu: 5 gözaltı

MANİSA'nın Akhisar ilçesinde jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda kumar oynarken yakalanan 5 kişiye toplam 38 bin 180 TL para cezası kesildi.

MANİSA'nın Akhisar ilçesinde jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda kumar oynarken yakalanan 5 kişiye toplam 38 bin 180 TL para cezası kesildi.

Akhisar İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Süleymanlı Mahallesi'nde bir evde kumar oynandığı yönünde ihbarı değerlendirdi. Adrese operasyon düzenleyen jandarma ekipleri kumar oynarken suçüstü yakalanan 5 kişiyi gözaltına aldı. Masada bulunan 750 TL paraya da el koydu. "Kumara yer ve imkan sağlama', "Sokağa çıkma yasağını ihlal" ve "sosyal mesafe kuralını" ihlal suçlarından 5 kişiyi toplam 38 bin 180 TL para cezası kesildi.

FOTOĞRAFLI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İnternet var, hizmet yok: Şikayetler rekor kırdı
Trafik sigortasında yeni dönem başladı: Ağustos ayı tavan fiyatları belli oldu
Aleyna Tilki ile takipçileri arasında 'şarkı' gerilimi: 'Asıl ben sizi istemiyorum'
Çocuklar Duymasın'ın Şükrü'sünün yeni işini görenler şaşırdı
Milyonluk miras kavgasında anne-kız yüzleşti: Elini öptü, ‘Ben yapmadım' dedi