Akaryakıt dolum terminalinde patlama: 4 işçi yaralı

Kocaeli’nde bir akaryakıt dolum terminalinde meydana gelen parlamada 4 işçi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Güney Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt dolum terminalinde meydana geldi.

Dolum sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle parlama yaşandı. Yangın söndürme sisteminin devreye girmesiyle parlama söndürüldü. İşçilerin, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmasıyla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Parlama nedeniyle 4 işçi el, yüz ve vücutlarında oluşan yanıklar nedeniyle yaralandı. İşçiler, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İşçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Alanya'da orman yangını... Alevler mahallelere dayandı: 45 konut tahliye edildi!
Hastaneye kurşun isabet etti: 'Silahı deniyordum' dedi, gözaltına alındı
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Gülistan Doku soruşturması... 6 şüpheli hakkında tutuklama talebi
Ünlü DJ Kavinsky, Paris'te ölü bulundu