Ahmet Hakan da "Suat Toktaş serbest bırakılsın" dedi

İktidara yakın Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan da Halk TV genel yayın yönetmeni Suat Toktaş'ın tutuklanmasına tepki gösterdi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın "bilirkişi soruşturması" kapsamında tutuklanmasına tepki gösterdi.

"Suat Toktaş serbest bırakılsın. Diğer isimler gibi o da tutuksuz yargılansın" diyen Hakan'ın konuya ilişkin ifadeleri şöyle:

"Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ı tanımıyorum. Yolum hiç kesişmedi kendisiyle. Hiç tanışıklığım yok. Yani dostluk motivasyonuyla yazmıyorum bunları. Her ne kadar Suat Toktaş'ın izinsiz ses kaydını yayınlamasını doğru bulmasam da... Tutuklu yargılanmasına itiraz ediyorum. Kaçma şüphesi, delilleri karartma şüphesi falan... Bunların hiçbiri bana inandırıcı gelmiyor. Suat Toktaş serbest bırakılsın. Diğer isimler gibi o da tutuksuz yargılansın."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Suat Özçağdaş: Atatürk’e hakaret eden okul müdürüne soruşturma açıldı mı?
Dışişleri Bakanlığı: Avrupa Komisyonu’nun mesnetsiz iddialarını reddediyoruz
Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki ofisini taşıdı
Turizm denetimi: Denetlenen tesis sayısı 7 bin 380'den 3 bin 750'ye geriledi
Cengiz’in Artvin’deki siyanürlü maden başvurusuna üç günde toplantı tarihi