Ahmet Hakan da "Suat Toktaş serbest bırakılsın" dedi

İktidara yakın Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan da Halk TV genel yayın yönetmeni Suat Toktaş'ın tutuklanmasına tepki gösterdi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın "bilirkişi soruşturması" kapsamında tutuklanmasına tepki gösterdi.

"Suat Toktaş serbest bırakılsın. Diğer isimler gibi o da tutuksuz yargılansın" diyen Hakan'ın konuya ilişkin ifadeleri şöyle:

"Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ı tanımıyorum. Yolum hiç kesişmedi kendisiyle. Hiç tanışıklığım yok. Yani dostluk motivasyonuyla yazmıyorum bunları. Her ne kadar Suat Toktaş'ın izinsiz ses kaydını yayınlamasını doğru bulmasam da... Tutuklu yargılanmasına itiraz ediyorum. Kaçma şüphesi, delilleri karartma şüphesi falan... Bunların hiçbiri bana inandırıcı gelmiyor. Suat Toktaş serbest bırakılsın. Diğer isimler gibi o da tutuksuz yargılansın."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

MHP'li Yönter, Haluk Levent'le şarkı videosu paylaştı, gelen tepkiler üzerine paylaşımı sildi
'Çalık’ın sağlığı daha da kötüleşirse sorumlusu sen olacaksın!'
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Hikmet Çetinkaya' paylaşımı!
Muğla'da 'baba' vahşeti: Tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü!
Bakanlık duyurdu: 4 büyük süt şirketine milyonluk ceza