Afyon'da 6 dakika arayla 2 deprem: 4.4 ve 3.5 büyüklüğünde

AFAD, Afyon'da altı dakika arayla 4.4 ve 3.5 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Valilik ise kentte olumsuz bir durumun yaşanmadığını belirtti.

Afyonkarahisar bu sabah depremle uyandı. AFAD, Afyon'da 4.4 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Saat 06.24'te kaydedilen deprem 6.99 km derinlikte oldu. Bu depremden sonra AFAD yeni bir açıklama daha yaptı. Saat 6.30'da 3.5 büyüklüğünde ikinci deprem oldu.

Valilik: Olumsuz durum yok

Afyonkarahisar Valiliği, sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: "Saat 06.30’da merkez üssü Ataköy Mahallesi olan 4.4 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yaşanmamıştır. Deprem sonrası ilgili tüm kurumlarımız çalışmalarını sürdürmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun."

Vali Yerlikaya: Geçmiş olsun

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da "Afyonkarahisar’da büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın saha taramaları ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucunda an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." mesajı paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

CHP'li Avşar'dan Dilovası'nda meydana gelen patlama nedeniyle Bakan Işıkhan'a istifa çağrısı
CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne soruşturmada yeni gözaltılar!
Çalışma Bakanlığı'ndan Kocaeli'ndeki yangın açıklaması: 7 kişi açığa alındı
Ertuğrul Özkök: TK003 New York Seferinin “Business” sırrı geçen hafta İzmir’de çözüldü
Ekrem İmamoğlu: Dünya tersine dönse de Ordu’nun dereleri tersine aksa da başaracağız