Adıyaman’da 19 Mayıs coşkusu: Melek Mosso’dan ücretsiz konser

Adıyaman Belediyesi'nin 19 Mayıs dolayısıyla düzenlediği konserde sahne alan şarkıcı Melek Mosso, "Adıyaman’da kendimi bir evlat gibi hissediyorum. Beni kabul ettiğiniz ve sevginizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Adıyaman Belediyesi ile Koç Grubu – Umutkent iş birliğinde düzenlenen 19 Mayıs kutlamaları kapsamında sahne alan Melek Mosso, Adıyamanlılara unutulmaz ve tamamen ücretsiz bir konser deneyimi yaşattı.

Eğriçay Parkı’nda gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Alanı tamamen dolduran binlerce kişi, Melek Mosso’nun etkileyici performansıyla bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Konser öncesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden yurttaşlar anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu.

Başkan Tutdere'den mesaj

Konser programına şehir dışında bulunması nedeniyle katılamayan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, yayımladığı mesajında şunları söyledi:

"İl dışında yürüttüğüm programlar nedeniyle aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve 6 Şubat’ta kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Biz birlikte güçlüyüz ve tüm zorlukların üstesinden yine birlikte geleceğiz. Hepinize sevgi ve selamlarımı iletiyorum."

Mosso: 'Adıyaman'ın bir evladı gibi hissediyorum'

Konser öncesinde yaptığı konuşmada duygularını paylaşan sanatçı Melek Mosso, Adıyamanlılarla kurduğu gönül bağını şu sözlerle ifade etti:

"Bugün burada sizlerle birlikte olmak, 19 Mayıs’ı hep birlikte kutlamak benim için büyük bir onur. Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği bu anlamlı günde burada olmak çok kıymetli.

"6 Şubat’tan bu yana yaşanan acıları hep birlikte yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Adıyaman’da kendimi bir evlat gibi hissediyorum. Beni kabul ettiğiniz ve sevginizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum."

Konser ücretsiz düzenlendi

Konserin ücretsiz düzenlendiğini ve bundan dolayı mutluluğunu dile getiren Melek Mosso şöyle devam etti:

"Bu gece burada ücretsiz bir konser veriyor olmak benim için bir gurur kaynağıdır. Omzumda ve yüreğimde bunun ağırlığını büyük bir onurla taşıyorum. Bu fırsatı bana verdiğiniz için Adıyaman halkına ve bu organizasyona emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ederim."

Konserin sonunda seyircilerin arasına inen Melek Mosso, “Bir devrin bitişi, başka bir devrin başlangıcıdır” yazılı pankart açan gençlerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Muzaffer Ayhan Kara'dan Yeni Anayasa Eleştirisi: "Transferle Toplum Sözleşmesi Olmaz"
Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak
Ekrem İmamoğlu: "Nerede olursak olalım dayanışmayı büyüteceğiz"
Türkiye-ABD ortak açıklaması: Suriye'nin geleceğinde aynı vizyon paylaşılıyor
Ankara’daki Gezi eylemlerine yönelik ek soruşturmada takipsizlik kararı