Adı Michelin rehberine girmişti: Yangında hayatını kaybetti

Kartalkaya’da otelde aşçı olarak çalışan Eslem Uyanık, yangında hayatını kaybetti. Uyanık’ın adı Michelin de rehberine girmişti.

Bolu Kartalkaya’da yaşanan yangında hayatını kaybedenlerin kimlikleri ortaya çıkmaya başladı.

Otelin aşçısı 21 yaşındaki Eslem Uyanık otel yangınında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ölüm haberini İş Sağlığı İş Güvenliği Meclisi duyurdu.

Rus Dili ve Edebiyatı ve Mutfak Sanatları Akademisi’de aşçılık eğitimi alan Uyanık, İstanbul ve Bodrum başta olmak üzere pek çok restorantta aşçılık yaptı. Uyanık, dry age balık konseptiyle bu yıl Michelin rehberine de adını yazdıran Amavi Alaçatı’da Chef de Partie (Soğuk İstasyon Şefi) olarak çalıştı.

Açlık sektörü yayınları Uyanık’ın başarısının uluslararası alandaki önemli başarılardan biri olarak kabul ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sabancı Vakfı’nın 50’nci Yıl Davetinde Kartalkaya Etkisi
Beylikdüzü'nde Kaçak Müzesi Yıkılan Balıkçı Kenan, İmamoğlu'na Karşı Tanık Oldu
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 'normal doğum' protestosu: Başhekim kürsüye geldi, öğrenciler salonu terk etti!
Beşiktaş'ın eski yıldızı Roman Saiss'ten Şenol Güneş'e sert sözler! 'İkiyüzlü tavır beni gerçekten sarstı'
ABD Yemeni, Husiler İsrail'i vurdu... Katliam gibi operasyon