Acun Ilıcalı Erzurum'da Fabrika Açtı

Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. 500 kişiye istihdam edecek fabrikanın çalışanlarının yüzde 80'i kadın olacak.

Acun Ilıcalı, iş insanı Fatih Melek ile birlikte Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. Çalışanlarının yüzde 80'i kadınlardan oluşan, 500'ün üzerinde kişiye istihdam sağlayan fabrikanın açılışı için tören düzenlendi.

Birbirinden farklı 200 terlik modeli ile 10 milyon adetten fazla üretim yapan, Türkiye'deki başarısıyla adından söz ettiren markanın ürünleri 10'dan fazla ülkeye de ihraç ediliyor. Türkiye'de zincir mağazalar ve internet satış kanalları ile ürünlerini müşterilerine ulaştıran marka; erkek, kadın ve çocuk olmak üzere 3 ana grupta üretim yaparak hizmet veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Bir bembeyaz Fransızın ölümü: “Yılan derisi Chanel çantam gibiyim.. Isırırım”
İstanbul'da 'uyuşturucu' operasyonu: Otomobilden 20 kilogram kokain çıktı
İbrahim Tatlıses'ten 'hastaneye kaldırıldı' iddialarına sert yalanlama
CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten'den acı haber!
Pompalı tüfekli saldırıda 10 kişi yaralandı: Bursa'da çocuk parkındaki dehşette yeni gelişme!