Abdurrahman Dilipak: "Eyvah çocuklarımız deist oluyor" diyorduk, şimdi onu da arar hale gelecek gibiyiz

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yeni tip koronavirüs salgınının dini inançlar konusunda da tahribata yol açıtğını söyledi ve "Dinin özünü kaybettik. Siyaset, cemaat, şirket üçlüsü içinde işler karıştı." değerlendirmesinde bulundu.

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının dini inançlar konusunda da tahribata yol açıtğını söyledi.

Dilipak bugünkü yazısında "Dinin özünü kaybettik. Siyaset, cemaat, şirket üçlüsü içinde işler karıştı. 'Eyvah çocuklarımız deist oluyor' diyorduk, şimdi onu da arar hale gelecek gibiyiz. Yeni nesil agnostik' oluyor. Gençler kime ve neye inanacağını, kime güveneceğini bilmiyor." görüşünü savundu. 

Dilipak, "Siyasette de ekonomide de toplumda da gidişat iyi değil. Ne yaptığımız kadar, onu, niçin, nasıl, kimlerle, kaça yaptığımızın da hesabını vereceğiz. Yapmamız gerekirken yapmadıklarımızdan da hesaba çekileceğiz." düşüncesini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Kadınlar! “Erkeğin yaşı bölü 2 artı 2” dönemi kapandı. Yeni formül “Yaş eksi 5-10”… Amaaaa
Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar
Telefonlarda Taksit Sayısı Artıyor! İşte Yeni Limit