Abdulkadir Selvi yazdı: Sarıklı amiral ihraç yolunda

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gazetecilerin katıldığı bir basın turunda bu konunun gündeme geldiğini belirtirken, "Sarıklı amiral TSK'yı rahatsız etmiş. TSK'dan ihraç edileceğini intibaı edindim. İş sadece hukuki prosedürün tamamlanmasına kalmış" dedi.

Kamuoyunda tartışma yaratan 'sarıklı amiral' konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Son olarak tepki çeken 104 amiral bildirisinde de konu edilen amiralin TSK'dan ilişiğinin kesilmesi gündemde.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın katıldığı bir basın turunda bu konunun gündeme geldiğini belirtirken, "Sarıklı amiral TSK'yı rahatsız etmiş. TSK'dan ihraç edileceğini intibaı edindim. İş sadece hukuki prosedürün tamamlanmasına kalmış" dedi.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan da sarıklı amiral işine tepki göstermişti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a sarıklı amiral hakkındaki soruşturmayı sorduk. Sözleşmeli statüsünde olduğunu ifade etti. İdari soruşturmanın sürdüğünün altını çizdi.

Savunması istenmiş. Bu savunma general ve amirallerle ilgili soruşturmayı yürüten birim tarafından değerlendirilecek. Yani hukuki prosedür sürüyor. Ama benim edindiğim izlenim, sarıklı amiral TSK’yı rahatsız etmiş. TSK’dan ihraç edileceği intibaı edindim. İş sadece hukuki prosedürün tamamlanmasına kalmış.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!