Abdulkadir Selvi: Pervin Buldan'ı koruyalım

Abdulkadir Selvi, Sırrı Süreyya Önder'in aracında bulunan suikast düzeneğine dikkat çekerek "Pervin Buldan'ı koruyalım" dedi.

Abdulkadir Selvi, KCK adına fesih ve silah bırakma kararı alındığını ve örgütün bugün açıklama yapmasının beklendiğini yazdı.

Selvi, Hürriyet'teki köşesinde alınan kararın PKK'nın da dahil olduğu çatı yapılanması olan KCK adına alındığını ve bir aksilik olmazsa bugün açıklama yapılacağını yazdı.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in aracında suikast düzeneği bulunduğu açıklanmıştı.

Konunun bir süredir Ankara'da konuşulduğunu iddia eden Selvi yazısında "Acaba diyorum bu stres mi Sırrı Süreyya Önder’i ölüme götürdü...Kimseye korku vermek istemem ama Sırrı Süreyya Önder’i kaybettik ama Pervin Buldan’ı koruyalım" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji açıkladı: İstanbul dahil 32 il için soğuk ve karlı hava uyarısı yapıldı
5 ilde uyuşturucu operasyonu: 346 şüpheli yakalandı
Çağla Şıkel aşk kriterlerini açıkladı: 'Düzenimi kimse bozamaz!'
Bağımsız Maden-İş duyurdu: Madenciler üretimi durdurdu
Bursa'da heyelan... Mahalle yolu ulaşıma kapandı!