ABD kararını verdi! Yarın, 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyacak

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayla yarın 1915 olaylarını "Ermeni Soykırımı" olarak tanıyacakları bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Washington'un yarın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıdıklarını açıklayacaklarını duyurdu.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Jalina Porter, Washington'un yarın 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıdığını açıklayacağını söyledi.

Porter, düzenlediği basın toplantısında "Ermeni soykırımı ile ilgili olarak, yarın bir açıklama bekleyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

AYRINTILAR GELİYOR...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!