AA'yı 'kahpelik' ve 'şerefsizlik' diyerek hedef almıştı... Süleyman Soylu'nun danışmanından geri vites!

Anadolu Ajansı Genel Müdürü'nü istifaya davet eden Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan twitter hesabını kapattı.

AA Genel Müdürü'nü istifaya davet eden Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan twitter hesabını kapattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan'dan Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın bakanlara sorduğu Süleyman Soylu sorusunun ardından Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz'e istifa çağrısı gelmişti.

Yıldırımhan, AA'nın yaptığını kahpelik olarak değerlendirerek şunları söylemişti:

"AA Genel müdürü acilen istifa etmelidir. Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soyluya ve hükümete suikast düzenlenmişritir. #anadoluajansi"

Yıldırımhan, yazdıklarının üzerinden 2 saat geçmeden Twitter hesabını kapattı:

NE OLMUŞTU?

Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sayın bakanım. Anadolu Ajansı Musab Turan. Efendim son günlerde gündemi meşgul eden konular var. Burada nakro bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı?

Ve de 19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Buna ilişkin çarşıda, pazarda, metrobüste çocuklar herkes bunu konuşuyor ama sayın bakanlarımız buna ilişkin tek kelime etmiyor.

Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum da sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı, savunma yaptı mı? Savunması sizleri tatmin etti mi? Sayın bakanım, üç buçuk yaşında oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizin çocuklarınız yok mu?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Sayın Aile Bakanı size Kulaksız köyünden çok ciddi itiraz var
DMD hastası Yiğitcan’ın yardım çağrısı: “Bacaklarım çok ağrıyor…”
Necati Özkan’dan Şaban Sevinç’e mektup: “Hakikat yine kazanacak”
İstanbul Valisi Davut Gül'den belediyelere 'sokak köpekleri' uyarısı: 'Derhal ve eksiksiz yerine getirin'
İstanbul Fatih'te zincir marketin deposunda yangın