A Haber'e canlı yayında soğuk duş: Kameraman açıyı değiştirmek zorunda kaldı

İstanbul'un büyük bir kısmını esir alan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Bu sırada İstanbul'da kar yağışı altında canlı yayın yapan A Haber ekibi, sürücüden aldığı cevap karşısında kamera açısını değiştirmek zorunda kaldı.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ile birlikte ulaşım felç oldu. Binlerce yurttaş yolda kaldı. İstanbul Havalimanı dahil İstanbul'a giriş çıkışlar kapatıldı. 

Bu sırada İstanbul'da kar yağışı altında canlı yayın yapan A Haber ekibi, sürücülere mikrofon uzattı. Bir sürücü kendisine mikrofon uzatılması üzerine "Abi sen A Haber misin?" diye sordu. "Evet" cevabını alması üzerine "Sen yalansın abi" ifadesini kullandı. 

KAMERANIN AÇISI DEĞİŞTİ

Söz konusu tepki üzerine kameramanın açısını değiştirdiği görüldü. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Büyükşehir tarım üreticisinin imdadına yetişti
Soruşturma başlatılmıştı... Ertuğrul Özkök'ten açıklama geldi: 'Aksine, beni Cumhurbaşkanı'nı övdüm diye eleştirdiler'
'Franco'yu örnek verdi, 'öldüğü gece rejim değişti' dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak
'Gazeteciler gelsin' diyerek hastane çatısında intihara kalkıştı: 'Karpuz keselim' diyerek ikna ettiler