9 yıldır aranıyordu... Hırsızı sosis yakalattı!

Alman polisi 9 yıldır aranan hırsız, bir evde bulduğu sosisi ısırıp bırakması sonucunda bıraktığı DNA örnekleriyle bulmayı başardı.

2012 yılında Gevelsberg’de hırsızın gittiği evlerden birinde bıraktığı DNA izi gizemin ortadan kalkmasını sağladı.

Soyduğu evdeki bütün delilleri toplayan ve evdeki değerli eşyaları çalan soyguncu daha sonra buzdolabında bulduğu sosisten bir ısırık aldı. Evden alelacele çıkan hırsızın sosisi evde unutması ise dava için müthiş bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Olay yeri inceleme ekipleri yarısı yenmiş ve üzerinde tükürük ve diş izi olan sosisi bulunca harekete geçti.

SALDIRGANIN İSMİ AÇIKLANMADI 

Yetkililer uluslararası veritabanı üzerinden hırsızın kimliğine erişmeyi başardı. Alman polisi hırsızın Fransa’da yaşayan 30 yaşındaki bir Arnavutluk vatandaşına ait olduğunu fark etti. İsmi açıklanmayan saldırgan gözaltına alındı. Fakat Schwelm polisi, zaman aşımı dolayısıyla hırsızın Almanya’ya gönderilmeme ihtimali olduğunu açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'