2 FETÖ üyesi Ankara'da yakalandı

Ankara'da FETÖ/PDY'ye üye olmaktan haklarında aranma kaydı bulunan firari, örgütün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem imamlarından T.M. ile Yargıtay eski üyelerinden hakim K.K. polis tarafından yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip, kamudan ihraç 'Çetin' kod adlı örgütün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem imamlarından T.M.'nin Ankara'da saklandığı bilgisine ulaştı.

Yapılan araştırmada, T.M.'nin başka bir kişi adına tescilli araç ile çevreyolunda seyir halinde olduğu tespit edildi. Polisi görünce aracıyla kaçan, daha sonra yaya olarak kaçmaya devam eden T.M. yakalanarak gözalatına alındı. Firari T.M.'nin üzerinden başka bir kişi adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi.

GAYBUBET EVİNDE YAKALANDI

Aynı gün ekipler, FETÖ'ye üye olmaktan hakkında arama kaydı bulınan eski Yargıtay üyesi hakim K.K.'nın da Yenimahalle Batıkent'te örgüte ait gaybubet evinde kaldığını belirledi. 

Yargının kritik noktalarında yerleşerek örgütün talimatları doğrultusunda karar çıkarılmasını sağlayan ve bir çok önemli davalarda, yasa dışı dinleme davalarında adı geçen K.K., düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı. İki FETÖ mensubunun emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Gülistan Doku soruşturması genişliyor: İki dalgıç hakkında tutuklama kararı
34 yıl sonra gelen mutluluk: İkiz çocuklarıyla Anıtkabir hayalini gerçekleştirdiler
İzmir’de 15 yaşındaki çocuk kalbinden bıçaklandı: 4 gözaltı
Bilgesu Erenus yaşamını yitirdi
'Yeraltı' dizisinde şok olay! Babası suç duyurusunda bulundu