17 yaşındaki Mirkan Alpay'dan acı haber!

Muğla'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Mirkan Alpay (17) yaşamanı yitirdi, arkasındaki arkadaşı Mehmet Deniz (18) ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Muğla-Antalya kara yolu Sakar Geçidi'nde meydana geldi. Özer Çelik'in (48) kullandığı 48 J 6013 plakalı otomobil, Mirkan Alpay'ın kullandığı 48 TH 424 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kasksız oldukları belirlenen motosiklet sürücüsü Mirkan Alpay ile arkasında yolcu olarak bulunan Mehmet Deniz, ambulansla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

MİRKAN ALPAY TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Alpay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybederken, arkadaşı Deniz'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsünün ise kazadan yara almadığı öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'nca kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Dünya genelinde WhatsApp krizi çıktı! Milyonlarca hesap kapandı: Meta'dan açıklama geldi
Rusya'ya sebze taşıyordu: Türk Ro-ro gemisine saldırı! 4 mürettebat yaralandı
Kayseri'de feci kaza... Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Türk vatandaşlığında 'sahte ekspertiz' iddiası: 2,5 milyar liralık kayıp
AKOM'dan İstanbullulara 'poyraz' uyarısı: Sıcaklıklar 33 dereceyi bulacak