16 il için uyarı var: Kar yağışı bekleniyor

13 Şubat Perşembe gününde Sakarya, Ankara, Konya, Sivas, Düzce, Kastamonu, Zonguldak, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon, Kars, Malatya, Van, Diyarbakır, Antep, Mardin ve Urfa'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji, 13 Şubat hava durumu raporunu yayımladı.Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Yurdun genelinde kış koşulları hakim.

Adıyaman, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Muş, Niğde, Tunceli, Aksaray, Bingöl, Elazığ, Kayseri, Malatya, Nevşehir, Sivas, Yozgat ve Batman için sarı kodlu uyarı yayınladı.


Yağışların, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu’nun güney ve batısı ile Kahramanmaraş, Ordu, Giresun ve Siirt çevreleri, Adana ve Hatay kıyıları, Diyarbakır'ın, Adıyaman'ın ve Batman'ın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Muğla Datça açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem!
Ertuğrul Özkök: Son 75 yıllık tarihimizde Zero Muhalefetin ilk kostümlü provası bugün başlayacak mı?
Tutuklanan Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı
Yargı Halk TV'nin karartılmasına dur dedi
Fatih Altaylı'dan CHP'li 4 belediyeye operasyon hazırlığı iddiası