15 Temmuz sergisinde tepki çeken muamele! 4 gazeteciye 'talimat böyle' cevabı verildi

TBMM'de ‘5. Yılında Fotoğraflarla 15 Temmuz’ sergisi açıldı. 15 Temmuz gecesi mecliste görev yapan basın mensuplarına da günün anısına hediye takdim edildi.

15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümünde, TBMM’de bir skandala imza atıldı. O geceyi anlatan serginin açılışında, 4 gazeteciye yapılan muamele tepki çekti.

HEDİYELER VERİLİRKEN…

Dün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla TBMM'de ‘5. Yılında Fotoğraflarla 15 Temmuz’ sergisi açıldı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz gecesi mecliste görev yapan muhabir, kameraman ve foto muhabirlere günün anısına hediye ve plaket takdim etti.

4 GAZETECİ ES GEÇİLDİ

İsimler tek tek okunup plaketler teslim edilirken garip bir uygulamaya imza atıldı. İsmi listede bulunan Sözcü’den Zekeriya Albayrak, Cumhuriyet’ten Necati Savaş, Sabah’tan Ali Ekeyılmaz ve Hürriyet’ten Mert Gökhan Koç’a plaketleri, hazır olmasına rağmen ‘tören bitiminde verileceği’ belirtildi. Söz konusu dört gazetecinin, ‘neden biz anons edilip Başkanın elinden almıyoruz’ sorusuna ise ‘talimat böyle’ cevabı geldi. Bu davranış gazetecilerin tepkisini çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Avrupa'yı ikiye bölen Kanye West konser turunun İstanbul’dan başlama ihtimali yüzde kaç?
Ara tatillerle ilgili yeni düzenleme yolda
Starbucks CEO'su yüksek kahve fiyatlarını savundu, tepki yağdı
İstanbul Boğazı'nda 'yat yarışı': Transit gemi geçişlerine kapatıldı
Kongre devre dışı bırakıldı: ABD’den Orta Doğu’ya dev silah satışı