14 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden şüpheliye dayak

İstanbul'da 14 yaşındaki kız çocuğuna sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen bir kişi, çevredekiler tarafından dövüldü.

Sultangazi'de otobüs durağında bekleyen 14 yaşındaki kız çocuğuna sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen bir kişi, çevredekiler tarafından dövüldü.

Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan G.G., isimli kişi çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Olay, Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı yolu üzerinde bulunan otobüs durağında meydana geldi.

Yol üzerinde yürüyen G. G., iddiaya göre, durakta bekleyen E.B.D.'nin (14), yalnız olduğunu gördü. Durağa doğru yönelen G. G., kısa bir süre sonra E.B.D.'ye sözlü tacizde bulundu. Büyük bir korku yaşayan küçük kız, çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi.

Çığlık sesi üzerine durağın yakınında bulunan bir otobüs şoförü ve çevredeki vatandaşlar, küçük kızın yardımına koştu. Çığlık sesleri üzerine kaçmaya çalışan G. G.,'yi yakalayan otobüs şoförü, kaçmaması için tuttu.

Olay yerine gelen vatandaşlar ise durumu öğrendikten sonra darp etmeye başladı. Yaşanan olay polise bildirildi. Taciz şüphelisinin kaçmaması için yere oturtan ve başından ayrılmayan vatandaşlar, G.G.'yi olay yerine gelen polise teslim etti.

Polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürülen G.G., emniyetteki işlemlerinin ardından, adli makamlara sevk edildi. G.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'