Ziraat'in eski yöneticisi o ayrıntıya dikkat çekti ve... Şenol Babuşcu'dan dikkat çeken "erken seçim" paylaşımı!

Ziraat Bankası’nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından erken seçimin yaklaştığını söyledi.

Halk Bankası ve Ziraat Bankası’nın eski Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından kamu bankalarında sermaye artırımı olmasının erken seçime işaret olduğunu dile getirdi.

Babuşcu, finansal tablolara göre kamu bankalarının sermaye ihtiyacı olduğunu ve bunun sebebini de 2020 yılında kamu bankalarının düşük faizle kredi verdiği dönemde aynı anda sermayenin büyütülememesi olarak açıkladı.

İşte ‘Kamu bankalarında sermaye artırımı gerçekleştiriliyorsa bilin ki erken seçim yaklaşmış demektir’ diyen Babuşcu’nun o paylaşımı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Savaş otomobil devlerini vurdu: Orta Doğu'da talep yarı yarıya düştü
TÜİK üretim verilerini paylaştı: Hizmet, inşaat ve tarımda üretici maliyetleri tırmanışta
Altın fiyatları bir haftanın zirvesinde: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Türk gofret devi iflas bayrağını çekti: Tonlarca üretim yapan tesis kapandı
Şimşek IMF ve G20 zirvesine katılacak