Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: '2023 akşamı öyle bir hezimete uğrayacaklar ki evinden genel merkeze gidemeyecek'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2023 seçimlerine değinerek, "2023 akşamı öyle bir hezimete uğrayacaklar ki Kılıçdaroğlu evinden genel merkeze gidemeyecek" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, Menemen ilçesinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuştu. 

''MİLLETİN TERCİHİ KARŞISINDA ERDOĞAN'IN ÖNÜNDE SAF TUTACAKLAR''

Gelecek seçimler hakkında konuşan Soylu, "2023'te bir işimiz var. Neymiş? Bizi tehdit edecekler. 2023'te hesap soracak. Kılıçdaroğlu, biz o günleri unutmadık. Adamlarınla beraber 2018 seçimlerinde, 2019 seçimlerinde de her evden PKK'ya, HDP'ye oy istedin unutmadık'' dedi. 

Kılıçdaroğlu'nı hedef alan Soylu, ''Şimdi 2023'te bu millet sana güzel bir hediye hazırlıyor. 2023 akşamı öyle bir hezimete uğrayacaklar ki Kılıçdaroğlu evinden genel merkeze gidemeyecek. Bu büyük millet kendi adamına, milletin adamına sahip çıkacak ve göreceksiniz 2023'ün akşamı sadece Türkiye'de seçim neticelenmeyecek burada söylüyorum, Amerika'dan Avrupa'sına dünyanın her 'Ben büyüğüm' diyen ülkeleri var ya milletin tercihi karşısında, Tayyip Erdoğan'ın önünde saf tutacaklar'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması tüm dengeleri bozdu: Faiz kazancında Türkiye zirveden uzaklaşamıyor...
Altında yükseliş sürecek mi? Uzman isim rakam verdi!
Küresel Piyasalarda Merkez Bankaları Mesajları Belirleyici Oldu
Bankada parası olanlar dikkat: TMSF'den kritik mevduat adımı! 2026'dan itibaren geçerli olacak...
Merkez Bankası resmen duyurdu: Kredi kartı faiz oranları değişti