Sinop'ta Ramazan öncesi ekmeğe zam

Sinop’ta Ramazan ayı öncesinde ekmeğe zam yapıldı. Sinop’ta ekmeğin fiyatı 2,5 liradan 3 liraya çıkartılırken sade Ramazan pidesinin fiyatı 5 lira olarak belirlendi.

Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Sinop Esnaf Odaları Birliği’nin belirlediği yeni tarifeye göre; bu yıl 300 gram sade pide 5 liradan, 300 gram yumurtalı pide ise 7,5 liradan satılacak.

Sinop’ta ekmek fiyatı da 50 kuruş zamlanarak 3 lira oldu. 250 gram çavdar ekmeği 6 lira olurken simit ve poğaçanın yeni fiyatı da 3,5 lira olarak belirlendi.

Geçen yıl Ramazan ayında, 200 gram pidenin fiyatı 1,75 lira, 400 gram pidenin fiyatı ise 3,5 lira olarak belirlenmişti. Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, fırıncılardan aldıkları fiyat tekliflerini değerlendirerek Sinop Esnaf Odaları Birliği'ne sunduklarını, fiyatların da birlik tarafından kabul edildiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru sürüyor: Tabelalar bu gece değişecek
Altın fiyatlarında son durum ne? Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Dünyanın en büyük ekonomileri belli oldu: Türkiye listede kaçıncı sırada?
Trafikte en çok tercih edilen marka belli oldu: TÜİK temmuz ayı verilerini açıkladı...
İndirim sevinci kursakta kaldı: Akaryakıt fiyatlarına dev zam geldi