Rekabet Kurumu'ndan bankalara soruşturma

Rekabet Kurulu, bazı banka ve finansal kuruluşlar hakkında "iş gücü piyasasında rekabetin ihlal edilip edilmediğini tespit etmek" amacıyla soruşturma başlattı.

Rekabet Kurulu, iş gücü piyasasında 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4’üncü maddesinin ihlal edilip edilmediğini belirlemek amacıyla bazı bankalar, finansal kuruluşlar ve şirketler hakkında soruşturma başlatılmasına karar verdi.

İş Bankası ile Yapı ve Kredi bankası tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Rekabet Kurulu tarafından, iş gücü piyasasında 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 4'üncü maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik olarak, Bankamızın da içinde bulunduğu bazı bankalar ve finansal kurumlar ile diğer şirketler nezdinde soruşturma açılmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

IBAN ile ödeme yapanlar dikkat: O işlemi yapmayana hukuki risk kapıda!
Elektrikte akıllı sayaç dönemi başlıyor: İşte değişim tarihi ve ücret detayları!
Altında yükseliş sürecek mi? Trump'tan "çok kötü bir gün" uyarısı!
Motorine büyük zam yolda: Akaryakıtta tabela bir kez daha değişiyor!
Gram altında 'Trump' yükselişi: Fiyatlar haftaya nasıl başladı?