Motorine zamdan sonra indirim

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), motorine gelen peş peşe gelen zamlar sonrası indirim yapıldığını duyurdu.

Dolar kurundaki sert yükseliş, akaryakıtta zam yağmuruna neden oldu. 25 Kasım’da benzin fiyatına 1,02 TL, motorin fiyatına 1,06 TL, LPG otogaz fiyatına ise 65 kuruş zam gelmişti. Zamlarla beraber Ankara'da benzinin litresi 9,74, İstanbul'da 9,69, İzmir'de 9,76 liraya çıktı. Motorinin litresi Ankara'da 9,83, İstanbul'da 9,77, İzmir'de 9,85 lira oldu. LPG'nin litresi Ankara'da 8,05, İstanbul'da 8 ve İzmir'de 7,88 lira olarak satılmaya başladı.

Peş peşe gelen zamlar sonrası EPGİS, motorinde 44 kuruşluk indirim yapıldığını duyurdu. İndirimin bu gece yarısından sonra pompa fiyatlarına yansıyacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tokat’ta sel ve dolu çiftçiyi vurdu: ‘Tüm olanaklarımızla çiftçimizin yanındayız’
Demiryolları borçlanıyor biz ödüyoruz: TCDD'nin borcu 6 milyarı geçti
EPDK'dan doğalgaz ve motorin üretim tarifelerine düzenleme
TCMB'den kredi kullanımına fren: Büyüme limitleri düşürüldü
Borsa yeni güne düşüşle başladı