LPG'ye bu gece zam bekleniyor: 18 lirayı aşacak

Akaryakıt zamları durmak bilmiyor. Bu gece yarısı itibarıyla oto gazın fiyatının 69 kuruş artması bekleniyor. Bu zammın ardından oto gazın litresi 18 lirayı aşacak.

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonucunda akaryakıt fiyatları sürekli değişmeye devam ediyor.

Son dönemde üst üste gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Bu gece yarısından itibaren oto gaza 69 kuruş zam bekleniyor.

Zammın ardından oto gazın litresi İstanbul'da (Avrupa) 18 lira 47 kuruşa, Ankara'da 18 lira 38 kuruşa, İzmir'de ise 18 lira 9 kuruşa yükselecek.

Akaryakıt fiyatlarına son dönemde üst üste zamlar geldi.

14 Mayıs seçimleri öncesi LPG'nin fiyatı 10 lira seviyelerindeydi. Bu süreçte oto gazın fiyatı yaklaşık 2 kat arttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Yumurta fiyatları uçuyor: Tanesi 10 lirayı bulabilir
CHP'li Gürer: "Keçiler ve oğlaklar haciz yoluyla satışa çıkarıldı"
Ticaret Bakanlığı duyurdu: Limon ihracatı durduruldu
Kayyım rektörden akademisyenlere 'boykot' uyarısı
Elektriğe büyük zam: Yüzde 25 zam geldi