İzmir'de mahalle sakinleri elektrik zammını protesto etti

İzmir'de bir grup yurttaş, elektrik zamlarını tencere-tava ve ıslıklar eşliğinde protesto etti. CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özcan, "Türkiye yönetilemiyor, fatura vatandaşa çıkıyor" dedi.

İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı, genellikle dar gelirli yurttaşların oturduğu Alpaslan mahallesinde elektrik zamları protesto edildi. Bir grup yurttaş, sabah saatlerinde, yüksek gelen elektrik faturalarına tepki göstermek amacıyla sokağa indi. Tencere-tava ve ıslık çalıp yürüyen yurttaşlar, "Elektrik zammı geri alınsın" sloganı attı. Bazı yurttaşlar ise balkonlardan protestoculara destek verdi.

"TÜRKİYE YÖNETİLEMİYOR"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, protestoya ilişkin görüntüleri, sosyal medya hesabından "Türkiye yönetilemiyor, fatura vatandaşa çıkıyor" notuyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Elektrikte yüksek faturaya karşı "serbest tüketici" formülü: 860 bin abone tedarikçi değiştirdi
NATO Zirvesi harcamaları: Sadece otobüs kaplamaları için 8 milyon
Sanayi üretimi yıllık bazda yerinde saydı: İmalatta alarm zilleri...
Altında kritik 'eylül ayı' senaryosu: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Motorine bir haftada üçüncü zam: Litresi 70 liraya dayandı