İstanbul ve Kahramanmaraş'ta bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi

İstanbul ve Kahramanmaraş'ta yapılacak enerji projeleri için proje güzergahlarında bulunan bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

İstanbul ve Kahramanmaraş'ta yapılacak enerji projeleri için proje güzergahlarında bulunan bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

İstanbul ve Kahramanmaraş'ta bazı alanların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayınlandı.

İstanbul ve Kahramanmaraş için acele kamulaştırma kararlarışöyle:  

İstanbul'da, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğüne ait "154 kV Ömerli RES Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında saha ve güzergaha isabet eden taşınmazlar TEİAŞ tarafından kamulaştırılacak.

Kahramanmaraş'taki "380 kV Kahramanmaraş 380-Andırın 380 Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında da proje güzergahındaki taşınmazlar, direk yerleri mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisi ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle TEİAŞ tarafından istimlak edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Yeter artık! Gitsinler başımızdan. Yaşama hakkımız yok mu bu ülkede?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem: Etin kilosu 2 bin liraya gidiyor, Türkiye protein krizine sürükleniyor
Mahfi Eğilmez'den faiz yorumu: Aslında inmiş oldu
Yeni Şafak yine sahnede: Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası'nı hedef aldılar, 'ekonomiye darbe vurmakla' suçladılar
ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşı, çip üreticilerini olumsuz etkiledi