Havalimanlarında fiyatlar uçuşa geçti

Dolar ve Euro art arda rekor kırdı, art arda gelen zamların ardından havalimanlarında da fiyatlar uçtu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz indirim kararları ve gelen açıklamalarla döviz kurunda yaşanan hızlı yükseliş, havalimanlarında yerli yolcunun alışveriş yapmasını neredeyse imkansız hale getirdi. Bir şişe suyun 11, bir gofretin 29, hamburgerin ise 110 TL'den satıldığı İstanbul'daki havalimanlarında yolcular yüksek fiyatlardan, işletmecilerse Euro bazlı yüksek kiralardan yakınıyor.

İNDİRİM TALEBİ VAR

İstanbul Havalimanı'nı işleten İGA ile görüşen işyeri sahiplerinin, kiralar konusunda yardım talebinde bulunduğu, İGA'nın da konuyu değerlendirdiği öğrenildi. Aynı şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelerin de İSG'den kira indirimi talep ettiği belirtildi.

FİYATLAR AKILALMAZ SEVİYEDE

Bir şişe suyun 11 TL'den bir hamburger menüsünün ise 110 TL'den satıldığı İstanbul Havalimanı'nda, bir gofret 29, bir dilim su böreği 40, bir adet lahmacun ise 24 TL'den satılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru sürüyor: Tabelalar bu gece değişecek
Altın fiyatlarında son durum ne? Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?
Dünyanın en büyük ekonomileri belli oldu: Türkiye listede kaçıncı sırada?
Trafikte en çok tercih edilen marka belli oldu: TÜİK temmuz ayı verilerini açıkladı...
İndirim sevinci kursakta kaldı: Akaryakıt fiyatlarına dev zam geldi