Halkbank'tan tartışmalara neden olan reklam: "Bir gecede mi çektiniz?"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat" ürününü açıklamasından 24 saat geçmeden Halkbank'tan dikkat çeken bir reklam filmi geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün akşam Kabine Toplantısı’nın ardından "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat" ürününü açıklamıştı.

Dün ise saat 14:00’te Hazine ve Maliye Bakanlığı, dövize endeksli Türk Lirası mevduatları ile ilgili yeni düzenlemenin ayrıntılarını paylaştı.

Hemen ardından Halkbank’ın sosyal medya hesaplarından yeni modelle ilgili bir reklam filmi yayınlandı.

KEREM ALIŞIK ROL ALDI

Ünlü oyuncu Kerem Alışık’ın oynadığı reklam filminde, Türk Lirası’nın önemine dikkat çekiliyor. Sosyal medyada paylaşılan videoda, “Paramızın gücüne güveniyoruz! Halkımızın Bankamızda değerlendirdiği Türk Lirasının her kuruşunu Üreten Türkiye için kocaman bir desteğe dönüştürmek en temel görevimiz: Ne mutlu bize! Bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin sembolü Türk Lirası ile halkımız kazanıyor, ülkemiz büyüyor!” notu düşüldü.

24 SAAT GEÇMEDEN YAYIMLANDI

Reklam filmi paylaşılır paylaşılmaz tartışmalara neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından 24 saat geçmenden, reklam filminin yayınlanmasına tepki gösterdi.

 Bazı kullanıcılar, dövizdeki gelişmelerle ilgili önceden belli bir kesimin haberinin olduğu ileri sürdü.

 İşte reklam filmine yapılan yorumlardan bazıları:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Bankada parası olanlar dikkat: TMSF'den kritik mevduat adımı! 2026'dan itibaren geçerli olacak...
Merkez Bankası resmen duyurdu: Kredi kartı faiz oranları değişti
TÜRK-İŞ'in 'asgari ücret' talebi belli oldu: Bakan Işıkhan kapalı zarftaki mektubu okudu!
TCMB Başkanı Karahan'dan TÜSİAD'da kritik açıklamalar: İşte Merkez Bankası'nın üç temel hedefi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek zam için oran verdi