EPDK: AKARYAKIT FİYATLARINA BU GECEDEN İTİBAREN YAPILACAK ARTIŞLAR DURDURULMUŞTUR

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), “Cumhurbaşkanımızın bugün açıkladığı ekonomik tedbirlerin ardından dövizde yaşanan düşüş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışlar, sektörümüzün desteği ile durdurulmuştur” açıklamasını yaptı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), “Cumhurbaşkanımızın bugün açıkladığı ekonomik tedbirlerin ardından dövizde yaşanan düşüş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışlar, sektörümüzün desteği ile durdurulmuştur” açıklamasını yaptı. 

EPDK, dövizde yaşanan düşüş nedeniyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışların durdurulduğunu açıkladı.

EPDK'dan yapılan açıklama şöyle:

"Cumhurbaşkanımızın bugün açıkladığı ekonomik tedbirlerin ardından dövizde yaşanan düşüş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışlar, sektörümüzün desteği ile durdurulmuştur."

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonlarıİşveren Sendikası (EPGİS) bu akşam, benzinin litre fiyatına 62 kuruş, motorinin litre fiyatına 55 kuruş, LPG'nin litre fiyatına 57 kuruş zam yapılacağını açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

TÜİK verileri: Ekonomiye güven nisanda azaldı
Yeter artık! Gitsinler başımızdan. Yaşama hakkımız yok mu bu ülkede?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem: Etin kilosu 2 bin liraya gidiyor, Türkiye protein krizine sürükleniyor
Mahfi Eğilmez'den faiz yorumu: Aslında inmiş oldu
Yeni Şafak yine sahnede: Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası'nı hedef aldılar, 'ekonomiye darbe vurmakla' suçladılar