DOLAR 18,56 TL, EURO İSE 19,12 TL SEVİYESİNDEN YENİ HAFTAYA BAŞLADI

Dolarda sabit seyir devam ederken euro kurunda dalgalanmalar sürüyor. Haftanın ilk dakikalarında dolar kuru 18,56 TL'den, euro ise 19,12 TL'den işlem gördü.

Dolarda sabit seyir devam ederken euro kurunda dalgalanmalar sürüyor. Haftanın ilk dakikalarında dolar kuru 18,56 TL'den, euro ise 19,12 TL'den işlem gördü.

Küresel düşüşe paralel olarak dolar, önceki haftayı gerileyerek 18,54 TL’den kapatırken euro kuru ise yeniden 19 TL seviyesinin üzerine çıkarak resmi piyasanın kapanışında 19,13 TL olmuştu.

Piyasaların açılışında yatay seyrini koruyan döviz kurlarında dolar haftaya 18,56 TL, euro ise 19,12 TL’den başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tokat’ta sel ve dolu çiftçiyi vurdu: ‘Tüm olanaklarımızla çiftçimizin yanındayız’
Demiryolları borçlanıyor biz ödüyoruz: TCDD'nin borcu 6 milyarı geçti
EPDK'dan doğalgaz ve motorin üretim tarifelerine düzenleme
TCMB'den kredi kullanımına fren: Büyüme limitleri düşürüldü
Borsa yeni güne düşüşle başladı