Doğal gaza yüzde 38 zam geldi!

BOTAŞ, 1 Ağustos'tan itibaren konutlarda kullanılan doğal gaza yüzde 38 zam yapıldığını açıkladı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), ağustos itibarıyla konutlarda kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatına yüzde 38, yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküp ve altında olan serbest tüketicilerin elektrik üretimi haricinde kullandıkları doğal gazın satış fiyatına ise yüzde 33,1 oranında zam yapıldığını uyurdu.

BOTAŞ'ın internet sitesinde, ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife tablosu yayımlandı.

Yayımlanan tabloya göre, ağustos itibarıyla konutlarda kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatı yüzde 38, yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküp ve altında olan serbest tüketicilerin elektrik üretimi haricinde kullandıkları doğal gazın satış fiyatı ise yüzde 33,1 arttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Hür-Sen’den Toplu Sözleşme Çağrısı: “Bir Defa da Memuru, Emekliyi Düşünsünler”
Prof. Dr. Çelik'ten emekli maaşı yorumu: 'Büyük bir cömertlikle 2 kuruşluk iyileştirme yapmışlar'
İmamoğlu, Mehmet Şimşek'i hedef aldı: 'Milleti yoksullaştırma planı tıkır tıkır işliyor'
Açlık sınırının 26 bin 115 TL olduğu Türkiye'de en düşük emekli maaşı 16 bin 881 TL'ye çıkacak
DİSK, TÜİK önünde: Gerçek enflasyonun ne olduğunu yaşayarak görüyoruz