Ankara'da taksi ücretlerine zam!

Türkiye'de iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, bu kez Ankara taksi ücretlerine zam geldi. Başkentte indi-bindi ücreti 130 liraya yükseldi.

Yeni tarife ile birlikte bindi-indi ücreti 130 TL, açılış ücreti 45 TL, kilometre ücreti 32 TL, bekleme ücreti 1 saat 210 TL oldu. Taksimetreler pazar gününden itibaren yeni tarifeye göre güncellenecek.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı ve Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası  Başkanı Mehmet Yiğiner, yeni zamlı tarifeyi esnafa, “Yeni taksi tarifemizin esnaflarımıza hayırlı olması dileğiyle hayırlı işler bol kazançlar dilerim” mesajıyla duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tüm Kasaplar ve Et Üreticileri Derneği Başkanı Sebahattin Bulut: Ette fiyat istikrarı bozuldu
Tarlada 15 TL, tezgahlarda 100 TL'ye satılıyor
Merkez Bankası bilançosu açıklandı: 2025 yılı zararı 1 trilyon TL'yi aştı
Akaryakıta dün indirim yapılmıştı: Fiyatlara çifte zam yolda!
TÜİK sanayi üretimini açıkladı: Yıllık artış yüzde 2,2’de kaldı