Tepebaşı Belediyesi kışa hazır

Tepebaşı Belediyesi, kentte görülmesi beklenen kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamladı. Ekipler, teknik donanımlı araçlar eşliğinde 7/24 görev yapacak.

Tepebaşı Belediyesi, ilçe genelinde etkili olması beklenen soğuk hava ve kar yağışı ile mücadele çalışmaları kapsamında hazırlıklarını tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde kar yağışı ile birlikte kar-buz küreme ve tuzlama çalışmaları yapmak için teyakkuz halinde olacak. Mahallelerde yapılacak küreme ve tuzlama çalışmalarını 3 vardiya ile 7/24 görev yaparak gerçekleştirecek ekipler, kent halkının herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışma sürdüreceğini açıkladı. 

Tepebaşı Belediyesi personeli, kar ve buz ile mücadele kapsamında; 2 adet kepçe, 7 adet beko loder küreyici, 6 adet bobcat, 2 adet greyder ve 3 tuzlama aracı ile mesai yapacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de kar hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, kent halkının her yıl olduğu gibi bir aksaklık yaşamadan kış mevsimini geçirmesi için ekiplerin görev başında olacağını ifade etti.

Öte yandan vatandaşlar, kar yağışından kaynaklı her türlü görüş ve taleplerini 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattına bildirebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Ataşehir Belediyesi Sağlık Hizmetlerinin Kapsamını Ve Niteliğini Genişletiyor
Başkan Tugay Ayakkabıcılar Sitesi esnafını ziyaret etti
İzmir’de yağış alarmı
Şehidimizin İsmi Ataşehir’de Bir Parkta Yaşayacak
Başkan Tugay: “Her projenize, fikrinize kapımız her zaman açık”