Odunpazarı Belediyesi evde banyo ve kişisel bakım hizmeti vermeye devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi, evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engelli bireylere yönelik verdiği evde bakım hizmetlerine, pandemi tedbirleri çerçevesinde devam ediyor. 2018 yılında başlayan evde banyo ve kişisel bakım hizmetinden, bugüne kadar binlerce kişi yararlanırken; ekipler, gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Odunpazarı Belediyesi yaşlı, engelli ve hasta bireyler için çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yaşlı, engelli ve hasta bireylere, kendi evlerinde banyo, saç kesimi, sakal tıraşı, el ve ayak tırnak kesimi hizmetleri veriliyor. Hasta, yaşlı ve engelli kişiler, sağlık ekipleri tarafından ortopedik mikrop barındırmayan şişme banyo küvetinin içinde tek kullanımlık küvet galoşu kullanılarak sıcak su ile yıkanıyor.

BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR

Yaşlı, hasta ve engelli yakını olan vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi’nin bu anlamlı hizmetinin kendileri için büyük kolaylık sağladığını belirterek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve ekibine teşekkür etti.

Ücretsiz olarak verilen bu hizmetten Odunpazarı Bölgesi’nde yaşayan tüm hasta, yaşlı ve engelli bireyler faydalanabiliyor.

Evde Banyo ve Kişisel Bakım Hizmeti’nden faydalanmak isteyenler, Odunpazarı Belediyesi evrak kayıt biriminden dilekçe doldurarak başvuru yapabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Başkan Tugay yangın alanlarında: İzmir'in dört bir yanı alevlere teslim
İçerenköy’de İmar Düzenlemeleri İçin Askı Süreci Başladı
Genç Caz+ İle Ataşehir’de Müzik Dolu Bir Yaz Akşamı
Ataşehir’de Yaz Boyu Çocuk Şenliği
İzmir operasyonu Cemil Tugay'ın şikayetiyle mi başladı? İşte düğümü çözen belge