Marmaris Belediyesi yeni yılı bir hafta sürecek etkinliklerle karşılıyor

Marmaris Belediyesi, 2022 yılını bir hafta boyunca sürecek etkinliklerle karşılayacak. Konserler, gösteriler, DJ şovları yılbaşına kadar her akşam Marmarislilere yeni yıl coşkusu yaşatacak. Yeni yıl gecesi ise Pinhani sahne alacak.

Marmaris Belediyesi “Yeni yıl coşkusu meydanda yaşanır” sloganıyla bir hafta boyunca çok sayıda etkinlik düzenleyecek. Gösterilere her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Gençlik Meydanı ev sahipliği yapacak. 23-31 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler kapsamında meydanda kurulan sahnede çok sayıda müzisyen, DJ, gösteri grubu sahne alırken öte yandan yeni yıl standları da kurulacak.

YILBAŞI GECESİ PİNHANİ SAHNE ALACAK

Yeni yılı meydanda karşılamak isteyen Marmaris yaşayanları 2022’ye Pinhani şarkılarıyla giriş yapacak. 31 Aralık'ta saat 21.00'da DJ performansıyla başlayan gece, ilerleyen saatlerde pop müziği sanatçısı Pinhani konseriyle devam edecek.

Tüm etkinlikler 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda düzenlenirken Pinhani Konseri ise Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Tüm etkinlikler pandemi kararları gereğince gece 24.00’da sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

İzmir Dikili’de yeni itfaiye hizmet binası yükseliyor
Çin heyetinden Büyükşehir’e huzurevi övgüsü
Başkan Tugay: Aliağa’nın altyapı sorununu kalıcı olarak çözüyoruz
Başkan Tugay: Göz boyayan değil, sorun çözen işler yapıyoruz
Vahap Seçer: 'Anamur’dan Tarsus’a kadar kimsenin hayal bile edemediğini gerçekleştirdik'