Lüleburgaz Belediyesi'nden Ataşehir'e ziyaret

Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, daire müdürleri ve personelleriyle birlikte Ataşehir Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette Ataşehir Belediyesi’nin Kadın Dayanışma Merkezi, Toplumsal Eşitlik Birimi ve Ata Market uygulamaları yerinde incelendi.

Lüleburgaz Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Tesisler Müdürü Şeniz Gedemen, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet ve kurum çalışanları Ataşehir Belediyesi’ne teknik ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Ataşehir Belediyesi’nin Kadın Dayanışma Merkezi, Toplumsal Eşitlik Birimi ve Ata Market Uygulamaları yerinde incelendi. 

Öte yandan, iki belediye arasında gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Şehit İbrahim Bolat'ın adı İzmir'de yaşatılacak
İzmir’de Meslek Fabrikası krizinde yargı freni: Başkan Tugay’dan “ihtiyati tedbir” açıklaması
Başkan Tugay: “İzmir’in en güzel kütüphanesi olacak”
Ataşehir’de Çocuklar İçin Dengeli Ekran Kullanımı Atölyesi Düzenlenecek
Bursa'da Yakın Çevre Yolu Gürsu’ya Bağlanıyor