Ekrem İmamoğlu, Kiev Belediye Başkanı Klychko ile görüştü: "İstanbul üzerine düşeni yapmaya hazır"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klychko ile görüştü. İmamoğlu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Şehirler arası işbirliği, kriz zamanlarında hayati önem taşıyor. İstanbul üzerine düşeni yapmaya hazır” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klychko ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan İmamoğlu, “Bugün Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klychko ile Ukrayna’daki durumla ilgili en içten endişemi ifade etmek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yardım çalışmaları hakkında bilgi vermek için bir görüntülü görüşme yaptım. Şehirler arası işbirliği, kriz zamanlarında hayati önem taşıyor. İstanbul üzerine düşeni yapmaya hazır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Büyükşehir’den emeklilere özel gezi programı
Başkan Tugay: CHP’nin tapusu Atatürk’te
Bergama'da 75 kilometrelik hatla su sorunu tarihe karışıyor
Başkan Tugay şeflerle lezzet turuna çıktı
İzmir'de çevre dostu ulaşım, genç istihdamı destekliyor