Ekrem İmamoğlu açıkladı: İstanbul'da yarın hava nasıl olacak?

İstanbul son yılların en yoğun kar yağışlarından bir tanesine sahne oldu. Kentte bugün sakinlik hakim. Yarın başlayacak yeni hafta öncesinde açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte yarın kar geçişleri yaşanabileceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun kar yağışının ardından İstanbul'daki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, yarın da aralıklarla kar yağışı geçişleri beklendiğini söyledi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Yarın da ara geçişlerle kar yağışı gözüküyor. Bu akşam buzlanma söz konusu olacak. Bu gece, sabaha karşı buzlanmaya dönük tuzlama işlemi yapılacak. 

- 39 ilçenin bugün ve yarın ortaya koyacağı performans önemli. Bizim ekiplerimiz kendi sorumluluk alanlarını bitirdikten sonra, tüm ilçelerimize katkı sunacaklarını söylemek isterim.

- 39 ilçe belediyemize, on binlerce emekçiye teşekkür ediyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Şehit İbrahim Bolat'ın adı İzmir'de yaşatılacak
İzmir’de Meslek Fabrikası krizinde yargı freni: Başkan Tugay’dan “ihtiyati tedbir” açıklaması
Başkan Tugay: “İzmir’in en güzel kütüphanesi olacak”
Ataşehir’de Çocuklar İçin Dengeli Ekran Kullanımı Atölyesi Düzenlenecek
Bursa'da Yakın Çevre Yolu Gürsu’ya Bağlanıyor