DİDİM BELEDİYESİ HALK KART DESTEĞİ İLE VATANDAŞLARIN YANINDA

Didim Belediyesi ile yerli esnaf arasında indirim protokolü imzalandı. Bu kapsamda, Didim Belediyesi Halk Kart sahibi olan vatandaşlar %10 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Yaşamı birçok alanda kolaylaştırmak, yaşanan ekonomik zorluklarda vatandaşlara destek olmak adına Didim Belediyesi tarafından Didimli vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan Didim Belediyesi Halk Kart, vatandaşlara ayrıcalıklar tanımaya devam ediyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay tarafından, yerli esnafla imzalanan protokol çerçevesinde, Didim’de halk kart sahibi olan vatandaşlar, Belediye işletmelerinin yanı sıra, Halk Market, Özel Didim Egemed Tıp Merkezi, Emin Et, Konyalılar Manifatura ve Sedef Pastaneleri’nden %10 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Halk Kart sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Didim Belediye Halk Masası’ndan veya Barış 1 Kafeterya’dan T.C kimlik numaraları ile Didim Belediyesi Halk Kart başvurusu yapabilir.

Yapılan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Didim’de ikamet eden hemşehrilerimize ve yerli esnaflarımızın ekonomisine destek olmak amacıyla Didim Halk Kart’ı sizlerle buluşturmuştuk. Bugün yerli esnaflarımızdan Halk Market, Özel Didim Egemed Tıp Merkezi, Emin Et, Aslınur Kırtasiye, Konyalılar Manifatura ve Sedef Pastaneleri ile indirim protokolü imzaladık. Böylelikle Didim Halk Kart’ı olan hemşehrilerim bu esnaflarımızdan alışveriş yaptığında %10 indirimden faydalanmış olacak. Soframızı büyütmeye devam ediyor, kentimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

İzmir Dikili’de yeni itfaiye hizmet binası yükseliyor
Çin heyetinden Büyükşehir’e huzurevi övgüsü
Başkan Tugay: Aliağa’nın altyapı sorununu kalıcı olarak çözüyoruz
Başkan Tugay: Göz boyayan değil, sorun çözen işler yapıyoruz
Vahap Seçer: 'Anamur’dan Tarsus’a kadar kimsenin hayal bile edemediğini gerçekleştirdik'