Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler'den pazar esnafına ziyaret

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçede pazartesi günleri kurulan ve bölgenin en çok alışveriş yapılan pazarı olan Kemer Pazarı’nda salgın önlemlerini denetledi. Deveciler’e, başkan yardımcıları Murat Yazgan, Tamer Midilli ve Zabıta Müdürü Yüksel Yüce eşlik etti.

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı haftalık Covid-19 veriler kapsamında Balıkesir ve çevresinin Türkiye ortalamasının üzerine çıkmasıyla teftişlerini sıklaştıran Burhaniye Belediyesi ekipleri, Başkan Deveciler’in gözetiminde çalışmalarını sürdürdü.

Ziyaret esnasında esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Deveciler, “Burhaniye’mizin en büyük pazarı olan Pazartesi Pazarı’nda hem esnafımızı ziyaret edip hem de alışverişe gelen halkımız ile sohbet etme fırsatımız oldu. Covid-19 önlemleri bizim için önemlidir. Tedbirleri elden bırakmamalıyız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kendimizi ve sevdiklerimizi korumalıyız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Ataşehir’de Çevre Farkındalığı Büyüyor
Eşrefpaşa Hastanesi’nde diş tedavisi hem kolay hem erişilebilir
Başkan Tugay yangın bölgelerini yalnız bırakmıyor
Ataşehir’de 12 Farklı Noktada Aşure Dağıtılacak
Başkan Tugay yangın alanlarında: İzmir'in dört bir yanı alevlere teslim