BAŞKAN ATABAY HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Didim Huzurevi’ni ziyaret etti.

Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek bol bol sohbet eden Başkan Atabay, yaşlılarımızın talep ve önerilerini dinleyerek yerine getirilmesi konusunda talimat verdi.

Belediye olarak yaşlı vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını ifade eden

Başkan Atabay, “Kıymetli büyüklerimiz deneyim ve tecrübeleri ile her zaman bizlere yol gösterici olmuştur. Sizlerin yaşamlarını mutlu geçirmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hepinize sağlıklı, mutlu, güzel günler diliyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Atabay, Huzurevi sakinlerimize içerisinde hediyelerin olduğu çantaları takdim ederek, saygı değer büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Şehit İbrahim Bolat'ın adı İzmir'de yaşatılacak
İzmir’de Meslek Fabrikası krizinde yargı freni: Başkan Tugay’dan “ihtiyati tedbir” açıklaması
Başkan Tugay: “İzmir’in en güzel kütüphanesi olacak”
Ataşehir’de Çocuklar İçin Dengeli Ekran Kullanımı Atölyesi Düzenlenecek
Bursa'da Yakın Çevre Yolu Gürsu’ya Bağlanıyor