Bandırma Belediyesi'nden çocuk şenliği

Bandırma Belediyesi, hafta sonunda çocuklara yönelik eğlence dolu bir şenlik düzenledi.

Ücretsiz olarak sunulan 1200 biletin de tükendiği ve her bilet sahibi çocuğun aileleri ile geldiği Bandırma Belediyesi Çocuk Şenliği'nde çocuklar doyasıya eğlendi.

Eski Belediye binasındaki düğün salonunda düzenlenen şenlikte, palyaço, jonglör gösterileri, yüz boyama ve balon etkinlikleri ve lezzetli ikramlar yer aldı.

Şenliği ziyaret eden Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Mutlu çocuk, mutlu anne, mutlu aile, mutlu Bandırma için daha çok çalışıyoruz. Bizim için çok değerli olan çocuklarımızın bir nebze de olsa rahatlamalarını, eğlenmelerini düşünerek hazırladığımız etkinlikte keyifli, aydınlık yüzlü çocuklarımızla birlikte vakit geçirmekten dolayı çok mutlu oldum. Katkısız sevgileriyle çevrelendiğimde çok duygulandım. Sizi seviyorum. Geleceğiniz güzel olsun çocuklar” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Vetmobil Ataşehir'in Mahallelerinde Hizmette
Yuvamız İzmir’in çocukları hem kenti hem hayatı tanıyor
İZDENİZ’den yangın tatbikatı
Ataşehir'de Kent Bostanları İçin Başvurular Başlıyor
Başkan Tugay: Mücadeleyi bırakmayacağımızı herkes bilsin