Bandırma Belediyesi'nden basın emekçilerine özel organizasyon

Bandırma Belediyesi, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde, basın emekçileri onuruna kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Organizasyona, Bandırma’da bulunan basın dernek yönetimleri ve basın mensupları katılırken, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve İsmail Ay, Belediye Meclis Üyeleri ve daire müdürleri de hazır bulundular.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, basın emekçilerine teşekkür ederek, 2021 yılında Belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri ve hizmetleri görüntülü bir sunumla anlattı.

Sunumun ardından Belediye Başkanı Tolga Tosun, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayarak davete katılan tüm basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Şehit İbrahim Bolat'ın adı İzmir'de yaşatılacak
İzmir’de Meslek Fabrikası krizinde yargı freni: Başkan Tugay’dan “ihtiyati tedbir” açıklaması
Başkan Tugay: “İzmir’in en güzel kütüphanesi olacak”
Ataşehir’de Çocuklar İçin Dengeli Ekran Kullanımı Atölyesi Düzenlenecek
Bursa'da Yakın Çevre Yolu Gürsu’ya Bağlanıyor